Spørgsmål om matchmaking

Hvis du er forhindret i at deltage på en planlagt date, kan du melde afbud indtil 48 timer før afholdelse uden beregning.

Ved senere aflysning opkræves fuld betaling samt et no-show-fee på kr. 750,- til dækning af modpartens opkrævning. 

Du modtager din feedback pr. telefon.

Såfremt der er væsentlige temaer, tilbyder vi ekstra samtaler som et tilkøb. 

Som en del af konceptet beder vi dig evaluerer dig selv og din date efter en date.

Du modtager et evalueringsskema, som du skal udfylde. Her skal du vægte nogle udsagn samt give din personlige beskrivelse af din oplevelse og din matchprofil.

På baggrund af dette, vil vi sammen have mulighed for at tilpasse og justere din profil, matchprofil og måske end din datingadfærd.

En af grundtankerne omkring konceptet er, at vi gerne vil have mændene mere på banen.

Derfor er det op til den mandlige part at vælge rammerne for jeres møde.

Vi sørger for det praktiske forbundet med planlægningen, så du skal blot møde op på det aftalte sted. Det valgte sted er orienteret om mødet, således at der ikke opstår en akavet situation.

Nej, det er ikke muligt at få adgang til de profiler vi har i databasen. Hos os er begge parter anonym til I mødes på date.

å baggrund af den dialog, vi har haft med dig, og de profiler vi matcher dig op med, sammensætter vi jer efter, hvem I selv er, og hvad I søger.

Her er ingen online match, alt foregår personligt.

Nej, vi kan desværre ikke garantere dig kærlighed, men vi kan hjælpe dig et godt stykke på vej. Ved at skabe muligheder og introducere dig for relevante kæresteemner.

Den sidste del handler om mod, kemi, vilje og lyst, og det skal du selv bidrage med.

Nej, Matchmaking servicen er for alle, der søger en kærlighedsrelation.

Vi tror på, at det optimale afsæt for et sundt parforhold, er lighed i forskellige parametre af livet. Det danner grundlaget for de dates vi formidler til dig. 

Aldersgruppen er bred, og medlemmerne er i aldersgruppen fra ca. 38 til 65 år. 

Du skal tænke på mig som din personlige matchmaker, der har til opgave at præsentere dig for en potentiel partner.

Således sparer jeg dig for at bruge tid og ressourcer på at finde ”nålen i høstakken”. Da jeg har mødt alle du møder på en date, har du en garanti for, at de har en høj grad af seriøsitet, og at de dem giver sig ud for at være.