My Perfect Match tilbyder også et socialt netværk for de singler, der gerne vil møde en kæreste under mere uforpligtende rammer.

Den del af servicen kalder vi

”Let´s get together”

Matchmaking med fælles referencer

”Let´s get together” giver dig mulighed for at udvide dit sociale netværk med andre singler, der er samme sted i livet.

Ambitionen er at skabe nogle uformelle rammer, der lægger op til både networking og matchmaking.

Netværket er et tilbud er til dig, som savner et ambitiøst interessefællesskabHer afholder vi løbende arrangementer under overskriften ”det gode (single-)liv”, og hvor vi er vært under arrangementer som middage, fællesaktiviteter eller et par timers uforpligtende networking.

Succeskriteriet er ikke at have mange deltagere, men mindre grupper hvor deltagerne får rum og tid til at lære hinanden at kende.

Grundtanken er, at networking og matchmaking er to sider af samme sag – det handler om at komme ud, skabe nye relationer og forbinde relevante partnere.

Private middage

Gæstelisten sammensætter vi ud fra livssituation, værdier og interesse, så du får det bedste afsæt for at møde det perfect match.

De første tilmeldinger til en middag danner rammer og agendaen for gæstelisten.

Værtinde og matchmaker

Middagen afholdes i en privat lounge på en restaurant.

My Perfect Match er værtinde under hele middagen, og vil introducere dig for op til 5 mulige kæresteemner. Vi kender alle gæster, men de øvrige gæster kender ikke hinanden udenfor My Perfect Match.

Denne form for match dating er oplagt til den single, der gerne vil møde en mulig kæreste under mere uformelle rammer end en egentligt date.

Dating event

Kærestemuligheder og sød musik opstår i mange sociale sammenhænge og i forskellige situationer. Derfor afvikler vi forskellige dating events, hvor seriøse singler er fælles om en aktivitet.

At mødes over en fælles passion eller interesse kan være en uforpligtende måde at se hinanden an på. En dating event kan være en madkurser, vinsmager, kultur, musik, sport eller lignende.

På “date” med flere potentielle kæresteemner

Vi tilsikrer en rimelig fordeling mellem kønnene, og der deltager op til 20 deltagere på denne type af dating event. Således har du reelt muligt for at komme på ”en aktiv dating event” med op til 10 potentielle kæresteemner, der alle har den samme interesse som dig.

Det siger gæsterne

”Der hvor du virkelig adskiller dig fra andre, og derfor har et helt unikt konkurrenceparameter, er det, at du selv er personligt engageret i middagen og på mange måder en deltager helt på lige fod med alle i selskabet. Samtidig at du er en god værtinde. Jeg tror på, at det er med til at give en kvalitet i dating-universet, som gør det helt unikt. Tak for en dejlig oplevelse!”

”Til sådan et arrangement virkede det godt, at der var tænkt over gruppens sammensætning, både aldersmæssigt, aktivitetsniveau og professionelt. Det giver en tryghed, at du har så godt kendskab til hver enkelt og at vi ved, du har ’godkendt’ eller ’kvalitetsstemplet’ alle deltagere. Der er mange gode ressourcer i de mennesker du samler. Det kan åbne en masse døre og give muligheder for nye aktiviteter at mødes om – uanset om det er en mountainbike tur, svæveflyvetur, teater, koncert, vandretur eller en weekendtur med madlavning, vinsmagning, musik eller anden form for aktivitet”

Skriv, hvis du vil høre mere.

Fornavn (skal udfyldes)

Efternavn (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Alder (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Mobil nr.(skal udfyldes)