Headhunter i erhvervslivet

Jeg har siden 2005 drevet HR-virksomheden Human Power.

I denne del af min forretning, hjælper jeg virksomheder med at tiltrække de rigtige medarbejdere, samt at udvikle og fastholde dem. Her handler det om, at kortlægge og matche kompetencer, kulturer og værdier, samt at skabe fælles drømme og motiver for fremtiden.

Du kan læse mere om mine ydelser til erhvervslivet her.

 

Matchmaker i privatlivet

Rekruttering handler i stor grad om at ”matche” mennesker og med den erfaring startede jeg min personlige matchmaking virksomhed.

Jeg oplever et behov for, at mennesker der har travlt med både arbejds- og privatliv får personlig hjælp til at finde den nye partner.

Ligesom i rekruttering, er det det personlige møde og den personlige sparring, der leder til det til perfekte match. Og netop det personlige møde, min erfaring og gennemtestede modeller fra rekrutteringsverdenen er styrken i My Perfect Match.

For den tilgang sikrer, at du med stor sikkerhed møder mennesker, der er relevante for dig.

 

Livskvalitet gennem selvindsigt og -erkendelser

I min optik, er det de samme faser af erkendelser du skal igennem, hvad end du søger nyt job eller en kæreste.

Jeg tror på, at hvis du har et klart billede af, hvem du er og hvad du søger, er der også større sandsynlighed for at du finde det.

Med selvindsigt og refleksion over din personlighed, dine behov og motiver, er du godt rustet til at kaste dig ud i jagten på nye udfordringer. Og derved indfri livsdrømme.  Samtidig opnår du det optimale afsæt for at det lykkes!

Derfor tilbyder jeg, at hjælpe dig godt på vej i processen, ved at sætte spot på dine livsmarkører, og dernæst introducerer dig for mulighederne.

helle jensen matchmaker

Helle Jensen

Headhunter og Matchmaker