Headhunt kærligheden

I USA er den store kærlighed er noget, man headhunter

På det amerikanske marked ses det i stigende grad, at man headhunter til sit kærlighedsliv.

Fuldstændig som man vil gøre til et job.

I headhunting skabes der rammer for det gode match, hvad end udgangspunktet er i forhold til job eller kærlighed.

I forlængelse af en artikel i Femina, der omhandler matchmaking i kærlighedslivet, beskriver den amerikanske matchmaker, Christie Nightingale, at der er en stigende trend for at folk ønsker sig dybere relationer.

My Perfect Match er nævnt i denne sammenhæng og det giver anledning til en masse spørgsmål, for hvad er temperaturen på det danske dating marked?

Christie Nightingale påpeger at tendensen i USA vedrørende dating er:

“Ingen finder nogensinde det perfekte, og det er reelt det, mange leder efter. Man må træffe et valg: Vil man indrette sig efter realiteterne eller være single til evig tid? Så enkelt er det.”

Dette er vel, når vi som danskere kigger os i spejlet, egentlig også situationen her i landet – at vi leder efter det perfekte, fordi vi ikke vil lade os nøjes.

Men Christie Nightingale har en pointe i, at det ikke kan lade sig gøre.

Til gengæld er sandsynligheden for at finde kærligheden via en matchmaker, langt større end hvad du måske selv kan finde i de “traditionelle” dating udbud.

En matchmaker kan udfordre dine holdninger og overbevisninger til en partner på langt flere parametre, end hvad du selv kan (uanset hvor godt du kender dig selv), fordi vi som mennesker er overbevist om, at vi ved bedst.

Måske er det på tide at vi som danskere prøver at tage mod til, og lade den professionelle Kirsten giftekniv tage styringen på datinglivet?

Læs hele artiklen her!

2018-01-12T09:18:15+00:00