Filosofien 2018-04-02T15:14:49+00:00

En relation overlever sjældent på fysisk tiltrækning alene

Af denne grund bør en kærlighedsrelation bygge på et fundament der, udover fysisk tiltrækning, også har elementerne mental og psykologisk tiltrækning.

Den fysiske tiltrækning er let at gå til.

Umiddelbart er elementet om fysisk tiltrækning relativt let at kunne forholde sig til. Finder du vedkommende tiltrækkende – ja eller nej?

Nuværende dating tilbud bygger derfor oftest på tiltrækningsparameteret. Det er her, at vi, i høj grad, adskiller os fra eksisterende datingsites.

Vi finder mental og psykologisk tiltrækning mindst ligeså vigtigt i din søgen efter dit rette match. Derfor er det ikke dit profilbillede, der vil være afgørende for dit match.

Derimod det du reelt har behov for.

Derfor tager vores koncept udgangspunkt i disse parametre. Det, der oftest tager tid og kan være svære at spotte på baggrund af et billede eller en profiltekst.

Vores service tager udgangspunkt i dit LOVE map

Vi lærer dig bedre at kende gennem vores spørgeskema. Her spørger vi ind til værdier, adfærd og mønstre, som styrer din person og dit liv – det er medvirkende til at afklare de ubevidste sider af din personlighed eller behov du har.

I psykologiens verden kaldes resultatet fra spørgeskemaet for dit LOVE map.

Grundlæggende opfordrer vi alle til at være bevidste om deres LOVE map, da vi mener det styrker alle typer af relationer – både dem på jobbet, i sociale sammenhænge m.v.

Derfor er spørgeskemaet stillet gratis til rådighed for alle, der ønsker at blive klogere på sig selv og styrke deres relationer.

Kærester

Fælles LOVE map er forudsætningen for kærlighed

Forskning viser, at du i intime relationer, forelsker dig i en person, der har samme struktur i sit LOVE map som dig.

Som medlem introducerer vi dig til profiler med samme LOVE map, som dig. Vi vælger matches, der kan supplere og udfordre dig på den mest optimale måde.

Du kan vælge bruge servicen gennem en digital matchmaker eller via en personlig matchmaker, der kan give dig personlig sparring og håndplukkede matches.

Derved kan du springe mange udfordrende trin over, og starte der, hvor det er grobund for dit perfekte match.

Vi glæder os til at finde et match til dig og dermed kunne hjælpe dig tættere på den du søger!