My Perfect Match tilbyder også et socialt netværk for de singler, der gerne vil møde en kæreste under mere uforpligtende rammer.

Den del af servicen kalder jeg ”Let´s get together”!

”Let´s get together” giver dig mulighed for at udvide dit sociale netværk med andre singler, der er samme sted i livet. Min ambition er at skabe nogle uformelle rammer, der lægger op til både networking og matchmaking

Matchmaking med fælles referencer

Netværket er et tilbud er til dig, som savner et ambitiøst interessefællesskab. Let´s get together afholder løbende arrangementer under overskriften ”det gode (single-)liv”, og hvor jeg er vært for arrangementer som middage, fællesaktiviteter eller et par timers uforpligtende networking.

Succeskriteriet er ikke at tiltrække mange deltagere, men at tiltrække de “rigtige” deltagere, hvor der er rum og tid til at lære hinanden at kende.

Min grundtanke er, at networking og matchmaking supplerer hinanden – det handler om at komme ud, skabe nye relationer og forbinde relevante partnere.

Disse singletyper møder du

Målgruppen er de seriøse singler med den rette balance mellem livserfaringer og selvindsigt. Du skal have en oprigtig interesse i at give lidt af dig selv, lysten til at bidrage og være åben for at møde andre i øjenhøjde.

Konceptet bygger på filosofien ”lige børn leger bedst” for at sikre et jævnbyrdigt udgangspunkt, og et fælles værdisæt eller interesse blandt deltagerne.

[/ezcol_4fifth_end]

Har du lyst til at være en del af netværk, skal du være tilknyttet servicen.

Du tilmelder dig matchmaking servicen her.

Læs mere om de eksklusive middage her og de andre arrangementer her.

Udtalelse fra en kunde:

”Der hvor du virkelig adskiller dig fra andre, og derfor har et helt unikt konkurrenceparameter, er det, at du selv er personligt engageret i middagen og på mange måder en deltager helt på lige fod med alle i selskabet. Samtidig at du er en god værtinde. Jeg tror på, at det er med til at give en kvalitet i dating-universet, som gør det helt unikt. Tak for en dejlig oplevelse!” Kvindelig middagsgæst – april 2015.

Titel

Kontakt

Mødeadresse (efter aftale):

Regus, Havnegade 39, 1058 København K

Administration:

Linnesgade 26, st.tv., 1361 København K

CVR: 28652305

Telefon: 7210 8393

Kontortid: kl. 09 – 16

Efter aftale afholdes interview i Aarhus og Odense.

  Navn*

  Mail*

  Mobilnr.*

  Send 3 forslag til datoer og tidspunkter*
  Telefontid: mandag - fredag kl. 9 til 16.

   Navn*

   E-mail*

   Besked*