Dit samtykke

Ved din tilmelding giver du samtykke og accept til følgende:

 

Alder

Du er mellem 32 (for kvinder) og 35 (for mænd) og 65 år ved tilmelding.

 

 

Behandling og brug af dine data

Ved tilmelding og oprettelse af en profil accepteres og gives samtykke til, at My Perfect Match må registrere, behandle og gemme personlige oplysninger fra tilmeldingsformular, spørgeskema, interview samt andre personlige oplysninger (ikke følsomme og følsomme oplysninger, herunder også de særligt følsomme personoplysninger) fremkommet undervejs i processen.

Tilkøber du matchmaking servicen, giver du ligeledes din accept og samtykke til, at My Perfect Match må anvende dine oplysninger og data til brug for screening og match af egnede matchprofiler.

I forbindelse med præsentation af din matchprofil til egnede matchprofiler accepterer du, at My Perfect Match videregiver et minimum af grundlæggende oplysninger til udvalgte matchprofiler med henblik på accept og planlægning af dates.

 

Sletning af dine data

Ønsker du ikke længere at være registreret hos My Perfect Match, kan du slette din profil, hvorefter alle oplysninger slettes i databasen.

Du kan til enhver tid bede om at få adgang til de oplysninger, der er registreret om dig eller få slettet din profil samt tilhørende data.

Du sletter din profil, når du er logget på servicen, under ”min profil.”

 

Service emails

Som en del af servicen accepterer du, at My Perfect Match sender dig relevante mails, der relaterer sig til processen i og omkring servicen.

Service mails udsendes fra mailprogrammet Mailchimp. Du kan ikke slette din konto hos My Perfect Match via Mailchimp.

 

Adgang til dine data

Personfølsomme data vedrørende din personprofil er ikke tilgængelige for andre end My Perfect Match. My Perfect Match videregiver ikke og sælger ikke dine data til 3. part uden for servicen.

 

Privatlivspolitik

Her finder du link til vores privatlivspolitik.

 

Vilkår og betingelser for køb af Matchmaking Service

Her finder du link til vores vilkår og betingelser.