x

Få et aktivt datingliv, hvor du garanteres dates med seriøse kvinder
SE DINE MULIGHEDER HER

Sådan får mænd succes med dating

knægt_1

Vælg din strategi
Undersøgelser viser, at begge køn dater enten for sjov eller for alvor. Begge tilgange betragtes som acceptable, når bare du er ærlig omkring din hensigt. Så den bedste måde at få succes er ved at undgå at blande dem sammen.

De fleste problemer opstår, når der er tvivl eller uenighed om intentionerne bag dating.

dronning

Flirt og forfør
De færreste mænd slipper godt af sted med scoreteknikker. De opfattes normalt som forkerte, fordi de sigter efter at appellere til kvinder generelt, og ofte er de svære at komme videre fra.

Brug hellere intelligens og humor. De er centrale elementer i kunsten at flirte og forføre.

 

king_1

Aftenens vært
Vær ham, der tager initiativ. Ham, der har en idé om næste trin på aftenen, med et blik for din dates ønsker og behov.Det får kvinder til at slappe af.

Kvinder falder for mænd, der har mål og retning både i det store perspektiv og i de små ting, såsom jeres date.

Få en wingman
Statistisk set er mænd blufærdige i deres drømme og udfordringer i datingsfæren. Det afholder mange fra at få kvalificerede dates nok.

Du bliver klogere og kommer nærmere målet, jo mere du dater.
Udpeg derfor en fortrolig.

Mænd og jeres adfærd, når I er på date

Ambitionen om parforholdet
En undersøgelse viser, at op mod 70% af de adspurgte mænd havde et velfungerende parforhold som livsformål. Blandt de adspurgte kvinder var det kun 50%.

Fakta er dog, at kvinder er langt bedre til at sætte handling bag ønsket. Statistik viser, at langt flere kvinder end mænd er aktive i de traditionelle datingmiljøer.

Mænd overtolker kvinders flirt
Seksuelle signaler er ikke altid nemme at tolke. Flere undersøgelser viser, at mænd tror, at kvinder er interesserede, selv når de ikke er det. Samtidig viser undersøgelser, at kvinder har en tendens til at undervurdere mænds interesse.

Det efterlader mænd med to udfordringer:
1) De bruger energi på en ikke-interesseret kvinde.
2) Deres tilnærmelser rammer forbi den udvalgte kvinde.

Mænd bruger humor som ledetråd
Et studie viser, at humor er afgørende for at finde gnisten. Humor og romantik følges ad. Studiet viste, at jo flere gange du som mand får kvinden til at grine, jo større chance er der for, at hun er interesseret i dig.

Derfor bruger mange mænd humor til at finde ud af, om kvinden overhovedet er interesseret i ham. Herudover opfattes humor også som et tegn på intelligens og social forståelse. Humor står højt på kvinders ønskeliste.

Afspejler din datingstrategi din personlighed?

Din personlighed afspejler din tilgang til dating.

Klik og læs om de forskellige persontyper og få et brugtbart tip til at øge din succesrate.

Har mænd som mig brug for en Personlig Matchmaker i dating?

Her finder du nogle af de typiske årsager til, at andre mænd har valgt at benytte en Personlig Matchmaker til deres dating. Klik på hvert udsagn, og læs om, hvad du opnår.
Inaktivitet er faktisk den største problematik for mænd, når det gælder dating. At møde en attraktiv partner kræver, at du er åben og aktivt opsøgende, så du løbende møder nye potentielle profiler. My Perfect Match er gode til få tingene til at ske. Vi har mange attraktive og seriøse kvindeprofiler i vores kartotek. Som personligt medlem får du løbende introduktioner til nye match, der afspejler dig og det, du søger. Derved undgår du at bruge sene aftentimer bag PC´en eller ude i nattelivet.
Inaktivitet er faktisk den største problematik for mænd, når det gælder dating. At møde en attraktiv partner kræver, at du er åben og aktivt opsøgende, så du løbende møder nye potentielle profiler. My Perfect Match er gode til få tingene til at ske. Vi har mange attraktive og seriøse kvindeprofiler i vores kartotek. Som personligt medlem får du løbende introduktioner til nye match, der afspejler dig og det, du søger. Derved undgår du at bruge sene aftentimer bag PC´en eller ude i nattelivet.
For rigtig mange mennesker er dating en privat og intim sag, så det kan være grænseoverskridende at søge kærligheden i fuld offentlighed. I Danmark viser statistikken, at kun ca. 1 ud af 5 singler benytter sig af traditionelle datingsites. Værner du om dit privatliv, er dating gennem Personlig Matchmaking et oplagt alternativ. Vi tiltrækker singler, du ikke møder i de traditionelle datingmiljøer. Hos My Perfect Match har vi ikke en offentlig database. Så her bliver du ikke genkendt af din nabo, din kunde eller din bankmand.
Det er mere almindeligt, end man skulle tro, at det praktiske omkring datinglivet spænder ben for mandeprofilerne – både når det gælder kendskab til kvinden, forberedelserne til arrangementet og kontakten bagefter. Kvinder tillægger det nemlig stor betydning, at du som mand er velforberedt og tager initiativ. Med en Personlig Matchmaker har du helt enkelt en betroet person til at bane vejen for dig. Du kan betragte os som din wingman, der løbende skaber muligheder for dig. Det kræver blot, at du besvarer vores spørgeskema og møder os personligt. Herefter skal du kun have fokus på at gøre en god figur på dine dates.
Blandt vores mandeprofiler er det den mest udtalte tilgang, at nu skal det være seriøst. Den gode nyhed er, at det samme gælder alle vores aktive kvindeprofiler. De er så motiveret, at de har brugt tiden og betalt medlemskabet for at komme i mål. Når du tegner et personligt medlemskab, får du en Personlig Matchmaker, der arbejder dedikeret på at sende dig på matchdates med seriøse kvinder, der matcher det, du søger. Således undgår du at bruge tid på relationer, der ikke er samme sted i livet som dig.
Mange singlemænd har oplevet at blive matchet med en veninde til deres gode vens kone. Det er smigrende og kommer af et godt hjerte, hvor nære venner ønsker at opnå noget godt for begge parter. Mange mænd afholder sig dog fra at blande tingene sammen, da de oplever, at dating og parforhold er en intim situation. De vurderer, at det kan have store konsekvens for de involveredes parter, hvis relationen ikke udvikler sig konstruktivt. Ligeledes kan det også være svært at melde klart ud, at veninden er skøn, men ikke lige det du søger. Når du dater gennem My Perfect Match, møder du et nyt bekendtskab uden for dit eget sociale netværk uden risiko for at sætte et godt venskab over styr.