Gennem coaching og
Personlig Matchmaking
hjælper jeg singler med
at søge kærligheden

Helle, Matchmaker

En moderne Kirsten Giftekniv

Statistisk set er der størst sandsynlighed for, at vi møder en kommende partner “ude i virkeligheden”. Det vil sige på arbejdspladsen, i det sociale netværk, i nærmiljøet eller gennem fælles venner.

Vi kender nok alle en person, der påtager sig rollen som ”Kirsten Giftekniv” og introducerer to mennesker for hinanden i håb om, at der opstår sød musik.

Forskellen er, at vores service matcher mennesker på baggrund af en række væsentlige faktorer. Så er der de bedste betingelser for, at den første date udvikler sig til flere.

Matchmaking i private relationer

Siden starten af 2000 har brugen af professionel matchmaking været en naturlig del af datingkulturen i USA og Canada, og i dag tilbydes servicen i en lang række af lande verden over.

I flere lande er denne form for dating mere anvendt end online dating, og er ofte benyttet af travle singler, der ikke har den nødvendige tid, overskud eller muligheder til at lykkes på egen hånd.

Derfor er det, i dag, en naturlig ting at benytte Personlig Matchmaking. På lige fod med andre opgaver, der outsources.

Mit håndværk som headhunter

Jeg har siden 2005 drevet HR-virksomheden Human Power. I mit arbejde hjælper jeg virksomheder med at rekruttere de rigtige medarbejdere samt udvikle og fastholde dem. 

Jeg kortlægger og matcher kompetencer, kultur og værdier og skaber fælles motiver og drømme for fremtiden.

Mit arbejde med rekruttering handler i høj grad om at matche mennesker i en fælles kultur. Jeg mener , at der er mange paralleller mellem professionel rekruttering og Personlig Matchmaking.

Det var med den erfaring i bagagen, at jeg stiftede My Perfect Match.

Historien bag

Som Matchmakeren, der dagligt møder mange singler, hører jeg også mange triste historier om jagten på kærligheden. I dag er der mange mennesker, der benytter sig af diverse digitale datingsider og datingapps – nogen med mere held end andre.

Der er dog også mange, der ikke har lyst til at benytte de nuværende datingmetoder. Det kan skyldes, at du ikke ønsker at optræde offentligt i sin søgen efter en potentiel partner. Eller måske, at du ikke føler, at du har har de ressourcer, det kræver.

Andre savner den manglende forpligtelse i måden, vi møder hinanden på. Det kan nemlig hurtigt blive overfladisk, når vi møder hinanden digitalt. Og det er ærgerligt. Derfor mener jeg, tiden er inde til at gentænke måden, vi dater på i vores søgen efter en potentiel kæreste.

Det er grunden til, at jeg har udviklet My Perfect Match  – en service med Personlig Matchmaking.

Nanna, Selvstændig
Vi er blevet kærester, og har det virkelig skønt.
1000 tak for den kærlighed du har bragt ind i mit liv.
Dan, Forretningskonsulent
En stor ros til dig.
Vi er et godt match og klikkede rigtig godt fra dag ét.
Den kommende tid byder på fælles bolig og familieforøgelse.
Vi kan klart anbefale dig.
Kim, Selvstændig
Helle er virkelig skarp! Der er et godt match til mig.
Nu bruger jeg Helle som god sparringspartner.
Christian, Marketingdirektør
Seriøs Matchmaking. My Perfect Match sørger for at matche på mere end bare billede eller kort tekst. Langt vigtigere er match på værdier, personlighed og ønsker til en kommende partner.
Previous slide
Next slide
I videoen kan du høre, hvor du, med Personlig Matchmaking, sparer tid – samtidig med at du optimerer din dating. Se de forskellige services her