anonym dating

Anonym dating

Anonym dating er en af grundpillerne i Matchmaking servicen. Her beskyttes du og dit privatliv på flere måder:

Eksponering

Her optræder du ikke i en offentlig database. Deraf får du heller ikke direkte adgang til de øvrige medlemmer.

Matchmaking servicen baserer sig udelukkende på screening, udvælgelse og præsentation, hvor jeg fungerer som formidler – enten digitalt eller personligt.

Anonym dating

I forbindelse med introduktion af matches og formidling af dates, bliver der kun udleveret få oplysninger om, hvem du er inden daten.

Disse oplysninger er udelukkende informationer om, hvordan jeg vurderer jeres matchpunkter. Der udleveres således ingen oplysninger om tidligere relationer, jobfunktion eller tilsvarende personlige informationer for at sikre anonym dating. Billeder udveksles, hvis begge parter har et ønske om det.

Dates, der foregår på en cafe eller restaurant, vil ligeledes være booket i et privat navn.

Diskretion

Interviews og møder afholdes på min firmaadresse, hvor jeg står under firmanavnet Human Power. Human Power er Helle Jensens headhunter virksomhed.

Har du behov for, at vi mødes et andet sted end på vores virksomhedsadresse kan det ligeledes tilkøbes. Tilsvarende hvis du har behov for ekstra afklaring og sikkerhed i forbindelse med udvælgelse af matches.

Styrk din indsats

Drømmer du om en partner, du kan dele livet med?

Så kan du kaste dig ud i projektet ud fra følgende strategier:

  1. Du kan være passiv søgende, og overlade det til skæbnen. Det forudsætter, at du ikke misser chancen, når den byder sig.
  2. Du kan kaste dig aktivt ind i jagten, og prioritere ressourcer og energi på at søge på egen hånd.
  3. Alternativt kan du lade My Perfect Match være aktiv og opsøgende på dine vegne!

Med Personlig Matchmaking springer du den første opsøgende fase over. Første gang du møder dit håndplukkede match, er på jeres rigtige møde.