Privatlivspolitik2018-08-21T03:51:09+00:00

Privatlivspolitik

Hos My Perfect Match værner vi om dit privatliv.

Her kan du læse om, hvornår vi registrerer dine personlige oplysninger, hvad vi benytter oplysningerne til og hvordan dine oplysninger håndteres.

Dataansvarlig

My Perfect Match (Human Power

Nannasgade 28

2200 København N

CVR. 28652305

Overordnet datapolitik

My Perfect Match er en danskejet og -placeret virksomhed, der værner om medlemmernes privatliv.

Derfor følger vi altid, og i alle henseender, persondataloven samt Datatilsynets anbefalinger.

My Perfect Match har ingen interesse i eller ønske om at anvende afgivet persondata til andre former for kommercielle formål andet end at kunne yde virksomhedens matchmaking service.

Cookies

My Perfect Match benytter cookies til at lave statistik på hjemmesiden gennem Google Analytics.

Det betyder, at vi registrerer trafikken på hjemmesiden, og hvilke dele af hjemmesiden folk besøger.

Det gør vi, for løbende at kunne forbedre designet og flowet på hjemmesiden til fordel for de besøgende.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrevet registreres din e-mail samt fornavn.

Oplysningerne benyttes til at udsende nyhedsmails om relevante emner, invitationer til arrangementer samt nyheder om My Perfect Match – inklusive services og produkter.

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet ved at trykke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ nederst i nyhedsbrevet. Herefter modtager du ikke flere nyhedsbreve fra My Perfect Match.

Vi benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp giver mulighed for, at vi kan følge, hvem der åbner nyhedsbrevene og hvilke links de klikker på.

Vi har indgået en databehandleraftale direkte med Mailchimp. Dette sikrer, at deres beskyttelsesniveau og generelle håndtering af data er i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning i EU.

Kontaktformular og e-mails

E-mailadresse og kontaktformular sletter vi, efter behandling af henvendelsen, senest 4 uger efter modtagelse.

Datasikkerhed

My Perfect Match’s IT-miljø er hosted hos et professionelt hostingfirma. Dette er for at sikre, at sikkerheden omkring dine data altid er opdateret.

Vi sikrer, at vores valgte hosting firma anvender opdaterede metoder for at forhindre uautoriseret adgang.

De har ansvaret for at sikre passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Persondata

I forbindelse med tilmelding til My Perfect Match’s services, skal du give os dit samtykke og din accept til, at vi må indsamle, behandle og gemme dine personlige data.

Dette er udelukkende for at kunne drive servicen.

My Perfect Match videregiver og sælger ikke din data til 3. part uden for servicen.

Betaling

Servicen, hos My Perfect Match, baserer sig på abonnementsbetaling. My Perfect Match har en indløser aftale med Nets, og har indgået en databehandler aftale med dem. My Perfect Match efterlever de regler Nets har for sikkerhed og misbrug af data, og gemmer derfor de nødvendige data hertil.

Ved tilmelding til servicen giver du os lov til at gemme dine kreditkortoplysninger, så vi hver måned kan trække det aftale beløb på din konto.