Mød ambitiøse mænd,
der er håndplukket
til dig og dine drømmer
SE DINE MULIGHEDER HER

z

Sådan får kvinder gode oplevelser med dating

Ide

Tænk kreativt
Statistikken viser, at kvinder er mere aktive i dating end mænd og derfor er i overtal i forskellige datingmiljøer. Det får mange kvinder til at føle, at dating er blevet en konkurrencesport efter først til mølle-princippet.

Tænk derfor kreativt i din dating. Opsøg steder og muligheder uden for det traditionelle datingmiljø.

K

Bare et kaffemøde
Både mænd og kvinder føler, at dating er en akavet situation, hvor det handler om at sælge sig selv bedst muligt. Tanken om at være en salgsvare afholder kvinder fra at date nok.

Se derfor dating som andre møder, du har i din hverdag. Møder, hvor I uforpligtende afsøger muligheden for et partnerskab.

mask_1

Vær dig selv
I dating er det let at gemme sig bag en pyntet facade. Drop perfektheden, og vær dig selv. Der er ingen tvivl om, at det er udfordrende at være åben omkring, hvem du er, og hvad du føler og tænker.

Så gør din dating effektiv ved at være dig selv. Vis dine facetter, både de positive og alt det uperfekte.

Spot en flirt
Kvinder har en tendens til at undervurdere mænds flirt. Mange har problemer med at tage imod et kompliment uden at føle, at der er en bagtanke.

Flirt og komplimenter booster selvværdet og har en positiv indflydelse på din livskvalitet. Det er ikke en invitation, mere end du ønsker.

Om kvinder og jeres adfærd, når I er på date

Kvinder er åbne omkring ønsket om en partner
Flere kvinder end mænd er åbne omkring deres søgen efter en partner. Kvinder er bedre til at tale med hinanden om deres drømme og ønsker.

Kvinder har således flere fortrolige at dele deres situation med.

Derved står de stærkere i deres dating, fordi de løbende får sat ord på deres ønsker og løbende modtager input og feedback.

Kvinder drømmer om en klog kæreste
Intelligens er en populær kvalitet, som mange kvinder søger i mænd. I dating indtager intelligens andenpladsen efter dét at være ”rar og forstående”. Men for meget intelligens hos mænd kan også være en ulempe for kvinder.

Det viser et studie, hvor deltagerne ratede fire kvaliteter: udseende, intelligens, venlighed og ”easy going”.

Undersøgelsen viste, at mænds popularitet falder hos en kvinde, når han er for ”easy going”, eller hvis han er for intelligent.

Sådan afslører kvinder, at de er interesseret
Når en kvinde er interesseret i en mand, leger hun ubevidst med håret eller et objekt såsom et glas. Hun taler hurtigere, og hendes stemmeleje bliver højere. Hun rødmer, når han giver hende et kompliment, og hun rykker tættere på. Næste gang du er på date, tjek derfor, om ”dit ubevidste jeg” sender dig (og ham) afslørende signaler.

Måske har din underbevidsthed fat i noget, du endnu ikke er opmærksom på. Undersøgelser viser nemlig, at mænd på den tredje date ved, om de er forelsket. I Kvinder skal helt op på date nr. 14.

Afspejler din datingstrategi din personlighed?

Din personlighed afspejler din tilgang til dating. Er du tro mod din type, tiltrækker du den rette mandetype.


Klik og læs om de forskellige persontyper af kvinder, og få et brugbart råd til positive dating oplevelser.

Kan jeg som kvinde få glæde af en Personlig Matchmaker?

Her finder du nogle af de typiske årsager til, at kvinder har valgt dating gennem My Perfect Match. Klik på hvert udsagn, og læs om, hvad du opnår med en Personlig Matchmaker.
Dating kan være grænseoverskridende og akavet for mange. Måske endnu mere, hvis du overdrager stafetten til en Personlig Matchmaker. Mange oplever, at det er befriende endelig at sætte handling bag ønsket om en at dele livet med. For andre føles det som at afgive kontrollen over forløbet. Derfor oplever vi, at vores medlemmer har gennemgået en personlig afklaringsproces, inden de tilmelder sig. De er klar til at foretage en personlig investering i drømmen om at møde en livspartner.
Med op til 1.600.000 singler i Danmark findes der masser af muligheder for at få en date. Vores kvindelige medlemmer har et ønske om det rette match frem for mange dates. Her søger kvinder ikke bekræftelse og anerkendelse i dating, men er her, fordi de ønsker et langvarigt forhold. For dem er det ikke bare en date, men et seriøst møde med et andet menneske, hvor begge ønsker at lære den anden at kende. Som personligt medlem gennemgår du en personlig proces, hvor du lærer dig selv indgående at kende. Gennem de profiler, du møder her, bliver du løbende klogere på, hvad det rette match er for dig.
Undersøgelser viser, at 4 ud af 5 par møder hinanden ude i virkeligheden. På job, gennem venner og familie eller via fritidsinteresser. Vores typiske kvindelige medlem har et sundt og aktivt liv med en stor berøringsflade, men oplever ikke at møde relevante muligheder i hverdagen. Enten fordi de føler, at det er upassende at konvertere en relation til en date. Eller fordi de ikke har en hverdag, hvor de møder mange mænd. Her søger kvinder en ”fødselshjælper” til deres dating, der skaber nye muligheder uden for deres eget netværk. Det er den rolle, My Perfect Match påtager sig. Det er vores ambition, at vores medlemmer oplever os som en del af deres netværk, og at vi gennem vores netværk styrker deres med nye kontakter.
Mange singler har ikke lyst til at ”sælge” sig selv på et singlemarked. Mange, måske især kvinder, oplever, at det er svært at sætte sælgende ord på sig selv, og hvad de søger. Dét at skulle byde sig til overfor ukendte mennesker og følelsen af at blotte sig uden at vide over for hvem, afholder mange singler fra at være aktiv nok i forhold til at møde en attraktiv partner. Når du dater gennem en Personlig Matchmaker, er du aktiv under radaren.
Som mennesker er vi desværre hurtige til at dømme andre mennesker. I løbet af få sekunder danner vi os et billede af, hvem den anden er. Ofte baserer opfattelsen sig på vores egne erfaringer og overbevisninger mere end på sandheden om den anden. Når du dater gennem en Personlig Matchmaker, præsenterer vi dig, som du er bag diverse etiketter, roller og titler. Vi tror på det gode match på flere planer. Det gælder både fælles livsstil, interesser og overbevisning, men det vigtigste er dig som person frem for det ydre liv, du lever. Vi matcher efter den, du er, snarere end hvad du gør.
Både mænd og kvinder dater af forskellige årsager, enten for sjov eller for alvor. I USA opleves en tendens til, at hvis du dater for sjov, benytter du de traditionelle online datingsportaler, men når du er klar til et seriøst forhold, går du til en personlig matchmaker. Når du dater gennem en personlig matchmaker, oplever du en anden form for seriøsitet og forpligtelse. Singler, der benytter sig af en matchmaking-service, er derfor et andet sted i beslutningsprocessen om at søge en partner.
Medierne fortæller jævnligt triste historie om, hvordan singlemænd og -kvinder snydes og udnyttes af uærlige typer. Der er både grove eksempler, hvor falske profiler franarrer kærestesøgende store pengebeløb, og uskyldige eksempler, hvor der pyntes lidt på dating-CV´et, eller hvor en nyskabt relation brat ender uden yderligere forklaring. Hos My Perfect Match møder du kun profiler, vi har mødt. Vi er overbeviste om, at vores proces og screening ikke appellerer til kedelige typer, da processen er for forpligtende i forhold til de falske profilers forehavende, og at vores personlige metode skaber gennemsigtighed, ærlighed og åbenhed.