Kategorier:

Datinglivets største udfordring er kampen mod hverdagslivet!

Længslen efter en kæreste er en flygtig størrelse.

Den har tendens til at vise sit triste ansigt en søndag eftermiddag, hvor regnen trommer mod ruden.

Efter en lang sommerferie med lune nætter og kolde drinks, eller efter champagneskålen for et godt og lykkebringende nytår!

Når hverdagen indfinder sig, overrumles længslen af hverdagens hamsterhjul.

Og den spæde, sprøde spire af savnet efter tosomhed drukner i hverdagens gøremål og lange to-do-lister.

Det, der burde være startskuddet til at sætte handling bag følelsen, forsvinder som dug for solen i takt med hverdagens trummerum indfinder sig.

Et aktivt liv giver nødvendigvis ikke fællesskab og nærvær

Mange singler har tilrettelagt hverdagen med forskellige (ubevidste, selvfølgelig) ”afledningsmanøvrer” for ikke at føle sig alene, og lever derved et aktivt liv med masser af indhold og samvær.

Nogle af os bruger jobbet som kilde til spændende udfordringer, berigende indhold og livsbekræftende missioner i et sådan omfang, at der ikke er plads til et rigt privatliv ved siden af.

Andre igen spænder træningsskoene og starter tidstagningsuret og napper lange ture sammen med ”hverdagen” og andre friske motionister. De udvikler nærmest et forhold til træning, som var det en ny elsker.

Og så er der alle os med lidt for slidte kreditkort i lommen og en bekymret bankmand i røret.  Og dem med for mange løse forbindelser, men dog en fast markedsplads i den lokale bar.

Har dit døgn nok timer til at mærke savnet?

Et aktivt liv efterlader desværre mange singler med følelsen af ikke at have tid nok i dagligdagen til en kæreste. Der er simpelthen ikke tid og overskud nok til at møde en potentiel partner og udvikle en relation.

Udfordringen er dog, at en aktiv hverdag ikke må udvikle sig til en undskyldning for ikke at involvere sig.

Vi (ud)fylder vores liv med aktiviteter, der giver os glæde og indhold, men vi har et problem: vi tillader, at disse aktiviteter udvikler sig til et røgslør, der dækker over, hvad vi egentligt drømmer om – som f.eks. at finde kærligheden og tosomheden.

For der vil altid være et nyt udviklingsprojekt eller karriereskridt på jobbet der frister, en ny tidskonkurrence der tages eller et maraton, der skal gennemføres.

Det handler ikke om at have tid, men at skabe tid til at mærke følelsen af længsel, og tillade at den er der!

Det er den, der får os til at handle, når lykken banker på.

Datinglivets udfordring: Vi lever for godt alene

I vore dage er vi ikke længere afhængig af en partner for at leve et godt liv.

Som individer kan vi sagtens klare os alene. Vi kan snildt selv skabe mulighederne for at få indfriet de fleste af vores drømme.

Men som selvstændige individer har vi måske netop behov for at have en følgesvend med på rejsen – en der er vidne til vores liv. En fast støtte vi kan læne os op ad, som kan udfordre og berige os, en at skåle med, når store sejre skal fejres, og en der motiverer og trøster, når tingene ikke går vores vej.

En, der er vidne til historien i alle vores livsområder!

Der er altid plads og tid til en kæreste på trods datinglivets udfordring!

Men der er aldrig et passende tidspunkt at finde kærligheden, vel?

Ofte kommer den snigende, når du mindst venter det. Det kræver selvfølgelig, at du er hjemme til at åbne døren og byder den inden for.

Har du også en afledningsmanøvre til at fylde tomrummet og dulme længslen?

Hold dig opdateret