Find kæreste som i USA! Her headhunter singler kærligheden

Find kæreste som de gør i USA.

På det amerikanske marked ses det i stigende grad, at sinlger anvender et professionelt matchmaking bureau til at hjælpe med at finde en kæreste.

Fuldstændig som du vil gøre til et job.

I headhunting skabes der rammer for det gode match.

Brug af personlig matchmaking er stigende

I forlængelse af en artikel i Femina, der omhandler matchmaking i kærlighedslivet. I artiklen udtaler den amerikanske matchmaker, Christie Nightingale, at der er en stigende trend for at folk ønsker sig dybere relationer.

My Perfect Match er nævnt i denne sammenhæng. Hvilket giver anledning til en masse spørgsmål, for hvad er temperaturen på det danske dating marked?

Christie Nightingale påpeger at tendensen i USA vedrørende dating er:

“Ingen finder nogensinde det perfekte, og det er reelt det, mange leder efter. Man må træffe et valg: Vil man indrette sig efter realiteterne eller være single til evig tid? Så enkelt er det.”

Dette er vel, når vi som danskere kigger os i spejlet, egentlig også situationen her i landet. At vi leder efter det perfekte, fordi vi ikke vil lade os nøjes.

Men Christie Nightingale har en pointe i, at det ikke kan lade sig gøre.

Øger chancen for at finde en kæreste

Til gengæld er sandsynligheden for at finde kærligheden via en matchmaker, langt større end hvad du måske selv kan finde i de “traditionelle” dating udbud.

En matchmaker kan udfordre dine holdninger og overbevisninger til en partner på langt flere parametre, end hvad du selv kan. Fordi vi som mennesker er overbevist om, at vi ved bedst.

Måske er det på tide at vi danskere prøver at tage mod til, og lade den professionelle Kirsten giftekniv tage styringen på datinglivet?

Find kæreste: Med matchmaking får du en effektiv metode

My Perfect Match er en matchmaking service, hvor du springer den første udfordrende del af dating over.

Hos os starter du med en kvalificeret date.

Vil du optimere din succesrate?

Hold dig opdateret