Kategorier:

Kærlighed ved første blik - kan det ske? Eller sker det kun på film?

Vi drømmer alle om kærlighed og gerne ved første blik.

Det vil være så meget lettere, hvis du allerede fra første øjeblik, du møder en person, kunne vifte al usikkerhed og tvivl til side. At hvis du havde klar fornemmelse af, at du har mødt den helt rigtige, og at det var gengældt.

Men desværre viser en amerikansk undersøgelse, at det kun var 13% af de adspurgte par, som oplevede kærlighed ved første blik.

Hvilket betyder, at langt de fleste par skal møde hinanden flere gange, før de er bevidst om kærestepotentialet.

Hvor mange dates giver du dig selv og din mulige partner til at undersøge, om der er basis for forelskelse mellem jer?

Mænd ved det lidt før kvinder

Dating er en benhård disciplin at kaste sig ude. Og hvis du forventer at ramme ind i gruppen af de 13%, før du involverer dig, ender det med at blive en lang ørkenvandring af akavede 1. gangs dates.

Faktisk viser en undersøgelse, at mænd bruger i gennemsnit tre dates, før de anerkender og er bevidste om, at relationen har potentiale. For kvinder tager det endnu længere tid, før de har følelserne helt med.

Er du bevist om hvilke følelser, du har eller skal have, før du er interesseret i at møde en igen? Eller har du helt overladt det til ren personlig intuition og kemi?

Hvad er det værste, der kan ske?

Med mindre at du elsker dating-livet og ser det som underholdning, så kan du med fordel investere lidt mere tid i hver enkelt date. Dermed får du både interessen, kemien og følelserne til at falde i hak og på plads. Desværre oplever jeg, at mange single er hurtige til at afvise andre, og ofte er de bange for at give den anden falske forventninger.

Men er det netop ikke at snyde sig selv og den anden for at finde kærligheden eller chancen for, at noget godt kan opstå mellem jer? Og selvfølgelig risikerer du at afvise eller blive afvist senere i forløbet, men er den risiko ikke værd at løbe, når du ved, hvad gevinsten er; kærlighed.

Det er superærgerligt at overse kærligheden, fordi du er for hurtig på aftrækkeren.

Og hvis han/hun viser sig ikke at være din eneste ene, så har du sikkert lært en masse, som hjælper dig tættere på at finde det rigtige match næste gang.

Øvelse gør som sagt mester.

Personlig matchmaking: En seriøs datingform

75% af dem, vi sendte ud på date i september, skal ses igen.

Skal det være dig næste gang?

Hold dig opdateret