Kategorier:

Har du den effektive strategi for at møde en partner?

Hvad er din strategi for at møde en partner?

Start med at erkende din singletype!

Store drømme og mål kommer sjældent af sig selv. De kræver en indsats, vedholdenhed og fokus.

Vejen til målet er ofte lang og opslidende, og fordrer mod, tålmodighed og motivation.

Det samme gælder drømmen om tosomhed.

Passer din strategi til at møde den partner du drømmer ?

Måske genkender du din strategi i en af nedenstående singletyper.

Den lykkelige singletype

Den lykkelige singletype trives med/i situationen. Her er livet en leg, og du oplever at få værdi og glæde af din indsats. Du har ikke lyst til at binde dig og har det skønt.

Råd: Livet er skønt, nyd det i fulde drag.

Den lykkelige single med den rastløse kerne

På overfladen forsøger du at hvile i dit singleliv. Du griber de tilbud og muligheder, der opstår. Men inderst inde kan du godt føle en rastløshed og mærke en følelse af tomhed, når hverdagen igen viser sig.

Råd: Bliv bevidst om, hvem du selv er, og hvad du søger i en relation. Tag ansvaret og vær opsøgende i rammer, hvor du har størst sandsynlighed for at møde en partner, der matcher det.

Den aktive single, der skyder på alt

Som denne singletype kaster du dig ud i datinglivet med stor lyst og mod. Men du føler ikke, at du får valuta for den indsats, du gør. Her ender du ofte med at føle dig forvirret og frustreret, fordi du ikke helt kommer i mål. Du er måske ved at miste troen på, at der findes en til dig.

Derfor kan du fremstå desperat og lidt i panik. Og du kommer til at involvere dig i forhold, der ikke er gode for dig. Du søger uden at vide, hvad du leder efter, og hvad der passer til dig.

Råd: Forskning viser, at du falder for en, der ligner dig. Brug tid på at reflektere over, hvem du selv er, dine værdier og overbevisning. Begræns din søgen til profiler, der ligger inden for denne ramme.

Den aktive single, der ikke er aktiv nok

Denne singletype kender sig selv godt og kaster sig gerne ud i datinglivet.

Din eneste udfordring kan være, at du ikke har tid, overskud og mulighed for at være aktiv nok til at finde, hvad du søger. Det kan være svært at finde andre singler at gå ud med blandt vennerne, og alle muligheder for at finde en partner i vennekredsen er udtømte.

Råd: Opsøg nye interessefællesskaber og udnyt dine muligheder der, hvor du har din daglige gang.

Den passive single uden fokus

Denne type singler søger lidt i det skjulte, når tiden, lysten og energien er til det. Du oplever ikke behovet i hverdagen og møder først længslen efter en partner og tosomheden ved højtider og ferie.

Du satser ikke så meget, og forventningerne er afpasset hertil.

Du bliver måske mere og mere komfortabel som enlig, og har ikke fokus på dine behov og drømme for en partner. Måske fylder du fritiden med masser af arbejde, motion eller fritidsinteresser.

Råd: Prioritér din tid, så der er plads til at være kærestesøgende. Eller vær aktiv i de sammenhænge, du allerede er i. Husk på, at ifølge statistikken er hver tredje du møder på din vej single.

Den passive single, der venter på rette tidspunkt

Er du denne type single, har du en god fornemmelse af, hvem du selv er, og hvad dine behov og drømme for en kæreste er.
Men du får bare ikke rigtigt gjort noget ved det.

Måske går du rundt og venter på, at den helt rigtige mulighed opstår af sig selv. Eller måske har du nogle irrationelle overbevisninger om, hvad der lige mangler, for at du er helt klar til kærligheden.

Det kan være, at du føler, at du lige skal tabe 5 kg., dine børn skal lige være lidt større, eller du skal lige have det næste superspændende karrierejob. Overbevisninger og tanker, der måske indikerer, at du savner modet og et kærligt skub.

Råd: Der kommer aldrig et bedre tidspunkt end nu. Livet er for kort til overspringshandlinger. Måske er dit mantra: “Det kommer, når det kommer. Jeg har tid til at vente på det rigtige”.

Der er ingen vej udenom det. Du høster, hvad du sår! Og det, du giver fokus, vokser.

Hvornår har du sidst været på date?

Undersøgelser i USA viser, at 50% af de amerikanske singler ikke har haft en date de sidste to år.

Måske er du havnet i samme situation!

Første step i jagten på kærligheden er, at du er tilgængelig – både mental og fysisk.

Hold dig opdateret