Kategorier:

Sådan dater du i en Corona-tid. Få 3 effektive fordele ved walk-and-talk.

Er det forsvarligt at date i en Corona-tid, hvor Mette Frederiksen anbefaler, at vi afgrænser vores sociale aktiviteter og ser færre mennesker?

Alt imens Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen foreslår, at du lige så let kan tage en kop kaffe med på en gåtur udenfor – i stedet for at sidde overfor hinanden.

Begge dele er corona-venligt. Det er et paradoks, som måske bedst kan løses ved rent faktisk at gå en tur – udenfor – selvfølgelig.

En walk-and-talk er en effektiv dating-aktivitet

Du har sikkert prøvet denne type date før, men har måske ikke tænkt over, hvor effektiv en dating-aktivitet en walk-and-talk rent faktisk er.

Her får du tre konkrete fordele ved en walk and talk-date, og hvordan den hurtigt skaber god kontakt til din date.

Tre fordele ved en walk and talk:

  1. Mindre intimiderende
  2. Øget kreativitet
  3. Mere energi på daten

1) En gåtur er mindre intimiderende

Mange oplever det intimiderende på en date, når de sidder overfor hinanden og har meget direkte øjenkontakt med deres date. Især hvis de sidder over personen for første gang.

Har du svært ved det intime i direkte øjenkontakt er en gåtur et perfekt alternativ til de meget intensive stunder. Mange oplever, at det er lettere at tale frit og holde dialogen kørende, når de ikke er ”fanget” i den afslørende direkte kontakt.

2) Gåturen øger jeres kreativitet

 Gode idéer, tanker og samtaleemner opstår i større grad på en gåtur, frem for i en fastlåst situation.

Der bliver dannet sjove historier, fortællinger og gode kommentarer, som er med til at danne en bestemt relation mellem jer.

Det giver et bredere og mere nuanceret billede af den person, som du dater. Hvilket giver dig et bedre beslutningsgrundlag for, om du vil på en næste date med personen.

3) I har mere energi på en walk and talk

 Alle kender formentlig det tidspunkt på en date, hvor der ikke er mere at tale om, eller den anden har lidt for travlt med at komme videre.

En walk and talk udskyder dette moment gevaldigt, fordi gåturen giver fornyet energi og har sin naturlige afslutning.

Sidder I ned et sted med mange mennesker, har I lettere ved at blive distraheret af omgivelserne. På en walk and talk er I begge fokuseret på der, hvor I går – og det giver fornyet energi til samtalen.

Derfor gør det en gåtur til en af de mest effektive dating-aktiviteter, som du kan deltage i.

Få en vellykket Corona date

Er du stadig lidt usikker på, hvordan du skaber basis for en Corona-venlig date?

Benyt personlig Matchmaking.

Så slipper du for den pinlig tavshed og intet at tale om. Personlig Matchmaking hjælper dig med at gøre forarbejdet, så du møder et match, der har de samme værdier og livssyn som dig. Det er afsættet for en vellykket date, og så får I en masse at tale om.

Hold dig opdateret