Kategorier:

Singlemand! Nyt år, ny dig? Nu er det tid til action

singlekære Singlemand

Julen skulle have været hjerternes fest.

Du skulle have hoppet lykkeligt ind i det nye år med din udkårne til lyden af klirrende champagneglas og festfyrværkeri.

Sådan endte året ikke. Heller ikke i 2023. 

Forventningsfulde familiemedlemmer og velmenende venner spurgte i årets løb på skift ind til, hvordan det går med at ”finde kærligheden”.

Måske har du uden held sendt en diskret føler ud blandt singlekvinderne i dit netværk. Måske er det blevet ved tanken, fordi du ikke ved, hvad du skal stille op.

Kære singlemand

Det er på tide, at du tager ansvar for at møde kærligheden.

Din livskvalitet er høj. Bilen, racercyklen og Grand Cru’en i vinkøleskabet imponerer dine veldekorerede venner og bekendte. Men hvis du gang på gang går gennem livets op- og nedture uden nogen at dele dem med, ender du som en følelsesmæssig enspænder.

Sandheden er, at dine materielle goder og din karriere ikke kan lukke hullet, som du går og føler. De længsler som vi alle stræber efter, når vi ikke har dem:

Tosomhed. Intimitet. Kærlighed.

Jeg ved om nogen, at datingjunglen kan være hård og kontant. At komme ud over rampen er svært, når man med alderen er blevet mere tilbageholden. Og når arbejdet så ydermere udfylder det meste af døgnets vågne timer, kan det føles som en uoverskuelig opgave at finde en kvinde, der matcher det, du søger.

Men hør her, singlemand.

Du har gennemslagskraft på karrierestigen, og din forhånd fejler intet med en golfkølle, en padel- eller en tennisketcher. Du kan med al sandsynlighed også svirpe stængerne væk under en kvinde. Der er bare det aber dabei, at du først og fremmest skal have hende på sigtekornet.

”Hvordan skal jeg finde tid til at finde en egnet og seriøs date, når arbejde og daglige gøremål tager det meste af mit overskud?”, spørger du sikkert nu.

Ja, hvad gør du, hvis du står overfor en opgave på arbejdet, som du ikke har enten tid eller kompetencer til at løse?

Mit kvalificerede bud er, at du outsourcer opgaven og rækker ud efter en hjælpende hånd, som kan gøre det hårde arbejde for dig.

Hvis du er klar til at træde ud af skyggen og ind i rampelyset og gøre en indsats for at møde kvinden, som du kan opleve, rejse og dele livet med, har jeg gode nyheder til dig.

Som Personlig Matchmaker og Headhunter har jeg gennem en årrække opbygget en indgående viden om travle og succesfulde karrieremenneskers krav og begrænsninger.

Jeg oplever en stigende efterspørgsel blandt kvinder, der aktivt søger en nysgerrig og attraktiv mand, der tager initiativ og udviser handlekraft. Til din fordel er det egenskaber, du i en professionel kontekst typisk vil beskrive dig selv med.

Når succesfulde karrieremænd i livets sene efterår kigger tilbage, hører man ofte, at det de fortryder allermest er, at de ikke brugte mere tid med dem, de elsker. Jeg har kendskab til mange kvinder, der ligesom dig søger en, som de kan dele livet med.

Ofte er det noget så banalt som en konkret handling, der bringer os tættere på vores mål. I dit tilfælde kan det jo passende være at blive introduceret til en egnet kvinde.

Så hvad siger du, singlemand?

Er 2024 året, hvor du endelig skal indfri dit nytårsforsæt om at finde kærligheden, eller skal du fortsætte som du plejer?

Helle Jensen
Personlig Matchmaker

Sparring?

Udfold dit potentiale og få succes i kærlighed.

Benyt en coach før, under og gennem din dating.