Har du styringen i dit liv, eller styrer livet dig?

Vi har alle forskellige behov, motiv og prioriteringer for det gode liv. Og hvad der skaber livskvalitet i livets centrale områder.

Midt i travlheden kan det være svært at fastholde det rette fokus. Du kan komme langt væk fra det, der udvikler, nærer og beriger dig.

Det er ikke altid let selv at se, når autopiloten har overtaget styring af dit liv og du har sat dig selv i passagersædet.

For nogen af os betyder det, at vi kommer langt væk fra egne behov og motiver, og mister derved evnen til, at træffe de rigtige valg og beslutninger.

Andre igen, er måske udfordrede på egne værdier, holdninger og overbevisninger, og det slider på engagementet og livsglæden.

Der er også dem, der ikke er helt bevidste om, hvad der giver dem livskvalitet. De får derfor ikke brugt energien på det relevante, før det er ved at være for sent.

Befinder vi os for længe i en af overstående situationer, går vi hen og bliver en trist version af os selv!

Hvad er kernen af livskvalitet og –glæde for dig?

Balancen imellem dine indre behov og de ydre muligheder, afhænger af de valg og handlinger du træffer. Du har selv ansvaret for, at skabe de optimale betingelser for at have den rette indhold og kvalitet, i alle livets forhold.

Det forudsætter, at du er tro mod egne behov og dine værdier, og hvad der driver dig!

Når du lever i overensstemmelse med, hvad du personligt oplever som vigtige og centrale elementer i dit liv. Og hvordan du selv vælger at udleve dine roller i livet, får du ansvaret og styringen tilbage.

Derved bliver lettere for dig, at træffe de rette valg ud fra dit personlige værdigrundlag. Og det giver en større mening og formål med dit livspotentiale.

Vore prioriteringer og værdier ændrer sig igennem hele livet!

Har du de rigtige prioriteringer i livet?

Når du står midt i hverdagen, kan det være svært at have overblik til, at se tingene klart.

Derfor er det en god ide, at du løbende tager dig tid til at kigge indad for, at give dit liv et serviceeftersyn omkring følgende temaer:

  • Er der overensstemmelse imellem din personlighed, herunder dine grundlæggende værdier, og hvordan du varetager dine forskellige roller i livet?’
  • Indgår du i fællesskaber, der understøtter, udfordrer og udvikler din person, dit talent og din selvopfattelse?
  • Giver din nuværende livsstruktur plads til, at du kan udleve din passion, dine mål og drømme?

 

Hvornår har du sidst givet dit liv et kærligt eftersyn?

Styrk din livskvalitet med et parforhold

Date som de gør med succes i USA og andre lande verden over. Benyt en Personlig Matchmaker

Hold dig opdateret