Kategorier:

Professionel Matchmaking og networking: To sider af samme sag?

Formålet er begge steder at udvide og pleje netværket for at skabe nye muligheder!

I dag er det en selvfølge at have fokus på løbende at udvide og vedligeholde et dynamisk og inspirerende netværk, hvor du giver og modtager på lige fod.

Du aktiverer effektivt og målrettet dit netværk, når du søger nyt job, står over for en ny faglig udfordring eller blot mangler en anbefaling til valg af en samarbejdspartner.

I dag er det en naturlig ting at benytte professionel matchmaking eller sparring, når du vil sikkert og hurtigt i mål med en udfordring:

Hvorfor sidde og tumle med tingene selv, hvis der er gode råd og input at hente i netværket?

Networking er et vigtigt værktøj

For de fleste af os er det en del af dagligdagen at netværke og bruge sit netværk aktivt til:

Til at gå fra udfordringer til brugbare løsninger, introducere de uerfarne til eksperter eller bare ”connecte” kontakter med fælles interesse, behov eller udfordring.

Men vi glemmer ofte at netværke til de private relationer!

Jeg oplever desværre, at vi ikke i samme grad benytter og tilbyder de samme muligheder til private netværk.

Derfor har mange travle singler ofte en udfordring i at skabe tilpas mange nye muligheder for at møde partner. Derfor kan du som single være lidt alene med din ”udfordring” med at søge en partner.

Det er et behov vi desværre ikke er så åbne omkring!

Professionel Matchmaking i private relationer

Siden starten af 2000 har brugen af professionel matchmaking været en naturlig del af datingkulturen i USA og Canada, og i dag tilbydes servicen i en lang række af lande verden over.

I flere lande er denne form for dating mere anvendt end online dating, og er ofte benyttet af travle singler, der ikke har den nødvendige tid, overskud eller muligheder til at lykkes på egen hånd.

Hvordan fungerer professionel matchmaking?

Selve matchmaking-servicen tager udgangspunkt i den service du kender fra brug af en headhunter eller rekrutteringspartner, hvor du investerer i assistance til at finde drømmejobbet eller nøglemedarbejderen.

Servicen indeholder følgende elementer:

1) Besvarelse af spørgeskema

Gennem vores eget udviklet spørgeskema tegnes et 360 graders billede af personen dig. Hvem er du? Hvad er dine værdier, drømme og livssyn?

2) Personligt interview

En struktureret model og personlig dialog skabes et overblik over dig som person, adfærd og prioriteringer, og hvad du søger i en partner og et forhold.

3) Kvalificering af potentielle profiler

Alle emner i databasen har gennemgået personlige interviews, som sikrer seriøsitet og engagement. Gennem dette indgående kendskab til hver profil, screener, kvalificerer og håndplukker vi relevante profiler, der matcher din profil.

4) Introduktion til håndplukkede profiler

Herefter introduceres du for egnede profiler efter en kort anonym præsentation af jeres profiler, fællesnævnere og ønsker for fremtiden, og arrangerer efterfølgende et møde mellem jer.

Du møder udelukkende profiler, vi selv har mødt.

5) Feedback og evaluering

Du gennemfører en evaluering af hver date. Således har vi sammen mulighed for at justere og tilpasse både din profil og din partnerprofil. Dette giver løbende indsigt, udvikling og fremdrift.

Her kan du læse mere om selv metoden der ligger baggrund den professionelle matchmaking.

Happy hunting,

Helle, matchmaker

Kærestesøgende?

Ca. 1/3 af alle voksne i Danmark er singler, og tilsvarende gør sig sikkert gældende i dit netværk.

Hvor god er du til at skabe nye private kontakter gennem dit netværk?

Hold dig opdateret